КОНТАКТИ

Офисът на "ОЗОФ Доверие"ЗАД се намира на адрес:
София ул. "Лъчезар Станчев"№5 сградата на SOPHARAMA BUSINESS TOWERS тяло А ет 5.

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА: office@ozof-doverie.bg

КОЛ ЦЕНТЪР :

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА ПРИ МЕДИЦИНСКИ ВЪПРОСИ: dp@ozof-doverie.bg

0700 17 006
Този телефонен номер се ползва при необходимост от решаване на здравен проблем /записване на часове за преглед, съгласуване на високоспециализирани изследвания, съвети за намиране на подходящ медицински специалист или лечебно заведение/. Кол центърът не се ползва за разяснения на правата по здравноосигурителния договор. Това е задължение на Застраховащия или Брокера по договора. Телефонът може да бъде избиран от цялата страна, във всички работни дни в часовия интервал от 9:00 ч. до 17:30 ч.

Телефонни номера от мобилната мрежа на A1:
0878 105 994
0878 105 995
Тези телефонни номера могат да бъдат използувани във всички дни от седмицата в часовия интервал от 17:30 ч. до 9:00 и в празнични дни за неотложна медицинска помощ .

При ползване на услугите на Кол центъра на "ОЗОФ Доверие ЗАД" АД на тел. 070017006 ще бъдете таксувани спрямо Вашия тарифен план на съответния мобилен оператор към номер от тип 0700.

За връзка с Кол центъра на "ОЗОФ Доверие ЗАД" АД бихте могли да ползвате и следните фиксирани номера:
02 989 84 59 ;
02 981 26 18 ;
02 980 62 38 ;
02 988 14 82 .
При ползване на тези номера, ще бъдете таксувани спрямо Вашия тарифен план към Национални фиксирани мрежи на Вашия мобилен оператор

КЛИЕНТСКИ ПОРТАЛ
Уважаеми клиенти,
"ОЗОФ Доверие ЗАД" Ви предоставя възможност за записване на час при специалист през сайта ни. За целта трябва да сте се регистрирали в онлайн системата ни. След като влезете в акаунта си (от "Клиентски Портал" -"Вход") от "Заявки за преглед" и "Добави заявка" попълвате формата "Заявка за посещение при лекар". Полета "Населено място" и "Оплаквания симптоми" са задължителни. Накрая натискате "Създаване" и "Запис". С "Изпрати заявката" активирате Вашата заявка.

УНИВЕРСАЛЕН ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР *9900
Уважаеми клиенти,
ОЗОФ Доверие ЗАД има удоволствието да Ви съобщи, че вече можете да се свързвате с нас бързо и лесно на кратък национален номер *9900!/изписването на знака „звезда“ преди цифрите е задължително/. Когато го наберете, ще чуете гласово меню, което предлага различни възможности за бързо и логическо свързване с необходимия отдел и човек.

 • На опция 1 ще бъдете свързани с отдел щетимост, където ще имате възможността да изберете точно с кой лекар желаете да се свържете.
 • На опция 2 ще се свържете с отдел маркетинг, което ви дава възможност да разговаряте с нашите специалисти
 • На опция 3 ще се свържете с отдел профилактика.
 • На опция 4 ще се свържете с директор отдел медицинско обслужване.
 • На опция 5 ще се свържете със счетоводството ни.
 • На опция 6 ще се свържете с главен юрисконсулт.
 • На опция 7 ще се свържете с изпълнителен директор.
 • На опция 8 ще се свържете с отдел IT.
 • На опция 9 ще се свържете със секретариат.

За улеснение на всички англоговорящи клиенти предоставяме обслужване на английски език при избиране на опция 0 от гласовото меню на *9900!

До момента, за да се свърже клиентът на ОЗОФ Доверие, с който и да е от изброените отдели и специалисти му се налагаше да помни или да търси различни телефонни номера. Новият *9900 е по-кратък, лесен за запомняне и с логично меню. И не само! Краткият звезда номер *9900 е най-изгодният начин за свързване с нас. *9900 може да бъде избиран от стационарни и мобилни телефони на абонати на мобилните оператори в страната – А1, Виваком, Теленор. Обажданията са без увеличение на цената, като тези от стационарен телефон се таксуват като градски разговор, а от мобилен – според тарифния план. Благодарение на интелигентна система, предоставяна от ОССН България, всяко обаждане се тарифира на най-ниската цена за разговори в мрежата на собствения мобилен оператор. Ако разполагате с включени безплатни минути в месечния си план, то обаждането на кратък номер *9900 ще бъде напълно безплатно, с изключение на абонатите на мобилна услуга на А1, които говорят според условията на тарифния си план /извън безплатните минути/ в собствената мрежа на оператора.

С въвеждането на *9900 ОЗОФ Доверие предоставя за притежателите на смартфони уникалното Визуалното посрещащо меню на ОЗОФ Доверие, което може да се използва като изтеглите безплатното мобилно приложение Star Phone. Ще получите бърз достъп за контакт, връзка към уебсайта и социални медии, както и възможност да изпратят онлайн запитване към всеки от нашите отдели, да бъдете навигирани до нашия офис, бърз достъп до списък с всички лечебни заведения, с които работим, новини и директен вход за информация на застраховани лица

 • Обаждане през Star Phone
 • Запитване по email през Star Phone
 • Навигация до офиса на ОЗОФ Доверия през Star Phone
 • Достъп до списък на лечебни заведения през Star Phone
 • Достъп до новини от ОЗОФ Доверие през Star Phone
 • Онлайн достъп до индивидуален профил на застраховани лица през Star Phone

Начини за изтегляне на приложението Star Phone:

 • Сваляне от Google Play или App Store като изпишете в търсачката Star Phone
 • Директен линк за изтегляне:
  За Android
  За IOS

След като инсталиране Star Phone app наберете *9900 и автоматично ще Ви се визуализира профила на ОЗОФ Доверие! Цялата информация за нас на една ръка разстояние от Вас!
Предоставяйки ви *9900 за връзка с ОЗОФ Доверие ви гарантираме най-лесния и съвременен достъп до необходимото по качество, обем и срок медицинско обслужване от висококвалифицирани лекари-специалисти, доценти, професори от лечебните заведения на национално и областно ниво.

x